logov8
Korea-Flag-128

alt

Wat is de Bonus/Korting pagina

 

De Bonus en korting pagina is opgezet, omdat iedereen te kampen heeft met de terruggang van de economie. We kunnen allen een Bonus of korting gebruiken.

Of gewoon een betrouwbaar adres zoeken, waarbij je ook nog korting krijgt.
Zowel de Club, de wedstrijdsporter, bedrijven en ook u maakt nu moeilijke tijden door.
Omdat Shijak veel talenten heeft en graag ook aan wedstrijden willen meedoen, wordt het steeds moeilijker om het inschrijfgeld te betalen en de nodige beschermingen aan te schaffen.
Op de pagina van Bonus/Kortingen kunnen leden van Shijak en leden die aangesloten zijn aan dit kortingsnetwerk korting krijgen als ze via deze pagina de bestelling plaatsen.
Niet leden kunnen gebruik maken van de aangeboden diensten zonder korting.
De bedrijven of personen die adverteren zijn dan automatisch lid van dit netwerk en krijgen dan ook de onderlinge kortingen.

Bonus

Als je een bedrijf of persoon aanbrengt die een advertentie wil plaatsen op de pagina Bonus/Kortingen kun je 20% van het introductie bedrag van 100 euro (normaal 200 euro per jaar) krijgen in bestelwaarde bonnen van onze groothandel Matsuru. Dus aanmelden per maart is de bijdrage 10/12x100 euro 80 euro. DE Bonus wordt jaarlijks uitgekeerd in de vorm van waarde bonnen van Matsuru.

Kortingen

Als lid van het Bonus/kortingen netwerk krijg je minimaal 10% korting op de diensten of goederen die op de pagina Bonus/Kortingen worden aangeboden.

Andere mogelijkheden

1.Eigenwebsite pagina op Rubriek Bonus/Korting kosten 300 euro per jaar

2.Link op de homepagina met foto 500 euro per jaar

3.Link met foto en eigen advertentiepagina 750 euro per jaar

4.Voor deze partners wordt indien gewenst 1x per jaar een Taekwondo demonstratie gegeven in het bedrijf en krijgen een sponsorfoto van het wedstrijdteam.

5.Club van 50 voor familie en vrienden die een steentje bij willen dragen in de kosten van de wedstrijdsporters (zie pagina Club van 50)

Een bijdrage van 50 Euro per jaar om de wedstrijdteams Sparring en Stijl een steentje bij te dragen voor het inschrijfgeld en kosten om extra te trainen en de benodigde beschermingen aan te schaffen.

6. Voor andere mogelijkheden om te adverteren een eigen pagina, of de homepagina of andere mogelijkheden kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De korting wordt alleen toegekend als de bestelling via deze site plaatsvindt.

Als je een bedrijf of persoon kent, die onder één van de categorieën  vallen, dan kun je contactleggen met Shijak.