logov8
Korea-Flag-128

Ingezonde stuk Rianne ter Weduwe
Verslag Danexamen 15-06-’13

Afgelopen zaterdag (15 juni) vertrokken drie examenkandidaten van Shijak voor de zwarte bandexamens naar Driebergen-Rijsenburg. Deze examens vinden halfjaarlijks plaats en deze keer was het de beurt aan Cailyn Kaslim, Anand Harylallsingh en Rianne der Weduwe om aan het College van Dangraadhouders hun kwaliteiten te laten zien. Cailyn ging op voor haar 1e poom, Rianne voor haar 1e Dangraad en Anand voor zijn 2e Dangraad.

De dag begon zeer vroeg voor Anand, Rianne en alle toeschouwers. In de eerste groep die examen mochten doen zaten Anand en Rianne. Ondanks de zenuwen en het lange wachten verliepen alle onderdelen gelukkig uitstekend! In het middagprogramma was het de beurt aan Cailyn om zich te presenteren aan de examinatoren. Ook Cailyn deed het op alle onderdelen zeer goed. Helaas is haar breektest op een reglementaire fout afgekeurd. In december zal Cailyn dus zeker slagen voor haar 1ste poom.

Tegen het eind van de middag vertrok iedereen weer huiswaarts. Met dank aan de examenpartners Winod, Chellzy, Wouter en alle toeschouwers/ouders die meegeweest zijn, is Shijak weer 2 geslaagden voor het Danexamen rijker.

Subcategorieën

Activiteiten

Geen evenementen