logov8
Korea-Flag-128

9 podiumplaatsen sparringstoernooi Nijmegen

 Shijak Taekwondo Haaglanden veroverd 9 podiumplaatsen op Nationale Sparringstoernooi in Nijmegen 

Na verovering van 10 podiumplaatsen door Shijak Taekwondo vorige week bij de NK-Stijl in Rotterdam verovert Shijak nu 9 podiumplaatsen bij de landelijke Sparringskampioenschappen in Nijmegen.

 alt

Foto: V.l.n.r. Anand Harylallsingh, Rianne der Weduwe, Sander Horsthuis, Thomas Alsemgeest, Ihsaan Harylallsingh, Aimad Kassabi, Peter-Pim Baken, Cailyn Kaslim, Wahed Suker, Scoot Wenzel, Emma van der Kuur, Ayoub QISSAOUI, Boyd Hagebeek en Winod Bansie.

Afgelopen weekend deden taekwondoka’s van Shijak Taekwondo uit de locatie uit Leidschendam en Leidschenveen mee aan het landelijke Yoo-Sin full-contact sparringstoernooi in Nijmegen. Op dit toernooi werd het knock-out-systeem gehanteerd.

Er deden circa 350 deelnemers mee uit alle regionen van Nederland. Vroeg in de ochtend startte de pupillen onder begeleiding van de coachen Winod Bansie en Anand Haryllalsingh de spits af voor Shijak.
Na enkele spannende partijen veroverde Wahed Suker veroverde de zilverplak en Thomas Alsemgeest,  Boyd Hagebeek en Emma Kuur konden niet voldoende punten scoren om in de halve finale te komen. 


In de middag moesten de deelnemers in de aspiranten en junioren categorie van 11 tot en met 17 jaar in de zeer zware klasse tot en met de zwarte band strijden.
In de juniorenklasse vanaf 14 jaar mogen de deelnemers ook op het hoofd extra punten vergaren.
Scott Wenzel wist zonder kleerscheuren met gemak de finale te bereiken en de goudenplak te veroveren.
Na zeer zware wedstrijden gingen de bronzenplakken voor Shijak taekwondo naar:
Peter-Pim Baken, Aimad Akkabi, Sander Horsthuis, Ishaan Harryllalsingh,Caillyn Kaslim, en Rianne ter Weduwe. In de zeer spannende finale van Rianne ter Weduwe waarbij het een kop aan kop race was met haar tegenstandster verloor Rianne de wedstrijd met 19 en 21. Ayoub behaalde de 4de prijs in zijn poule. Na taekwondo sportschool van Esch (zuid-Nederland) en Koryo (midden Nederland) gingen de meesten prijzen naar Shijak Taekwondo.

Van de beste sportscholen is Shijak op de 3de plaats geëindigd.


 

Laatst bijgewerkt op donderdag 11 oktober 2012 11:49

Activiteiten

Geen evenementen