logov8
Korea-Flag-128

Wouter Staalleker deelname NK Sparring 2012

Wouter Staallekker behaald net geen finaleplaats bij de NK-Sparring in Almere

 

Zaterdag 14 januari heeft Wouter Staallekker van Shijak deelgenomen aan de Nederlandse kampioenschappen Sparring in Almere. Wouter werd begeleid door Anand Harylallsingh en Winod Bansie. Aan dit toernooi deden uitsluitend deelnemers mee in de A-categorie. Rode band en hoger.

 

Er  deden circa 300 deelnemers mee voor de titel Nederlands Kampioen 2012.

Wouter was ingedeeld in een grote poule. Na een gedegen warming up moest hij het in de altkwartfinale opnemen tegen een vrij agressieve deelnemer. De strijd   ging gelijk op. Over en weer werden er punten gemaakt. Hierdoor raakte de tegenstander van Wouter erg gefrustreerd. Wouter moest zelf twee illegale stoten op zijn kin incasseren, maar heeft op zijn beurt ook weer veel rake klappen uitgedeeld.

 

Erg mooie combinaties van Wouter. Zelfs een aantal gedraaide gesprongen trappen werden uit de kast gehaald die de broodnodige punten voor Wouter moesten opleveren. Net op het laatste moment wist zijn tegenstander een waardevolle trap op Wouter te scoren, waardoor de wedstrijd 7-9 eindigde en Wouter jammer genoeg de partij verloor. Een geweldige ervaring van Wouter op het hoogste niveau in Nederland. 
 alt
Ingezonden door Anand Harylallsingh en Winod Bansie

Laatst bijgewerkt op dinsdag 16 oktober 2012 20:25

Activiteiten

Geen evenementen