logov8
Korea-Flag-128

Bijna iedereen van Shijak podiumplaats bij sparringstoernooi in Roelofarendveen

Podiumplaatsen voor Shijak Taekwondo bij Open Sparringstoernooi in District West

 

Afgelopen weekend veroverde 7 van de 8 deelnemers podiumplaatsen bij het Open Sparringstoernooi in Roelofarendsveen.

Aan dit toernooi deden 350 deelnemers uit Nederland en de buurlanden aan mee. Bij dit toernooi werd het knock-out systeem gehanteerd, wat inhoudt dat bij het eerste verlies je uitgeschakeld bent en naar huis kunt gaan.

De deelnemers werden gecoacht door Anand Harylallsingh en Winod Bansie

alt

Van links naar rechts:

Winod Bansie(coach), Sander Horsthuis, Wahed Suhker, Cailyn Kaslim, Boyd Hagebeek, Scott Wenzel, Chellzy Reyes, Anand Harylallsingh en Scott Jochems.

Van Shijak deden deelnemers mee uit de locatie uit Leidschendam aan de leenkamp 11 en uit Leidschenveen aan de Eendenplen 1. In de c-categorie ( tot de groen band) mee Emma Kuur, Wahed Suhker en Boyd Hagebeek. Boyd wist met gemak alle tegenstanders in zijn grote poule uit te schakelen en veroverde de gouden plak. Wahed had het behoorlijk moeilijk in zijn poule. De strijd ging gelijk op in de finale. Met een punt verschil verloor hij net zijn partij en werd 2de in zijn poule. Emma startte haar eerste partij met veel zelfvertrouwen. Gaan de weg de strijd werd ze onwel en moest de strijd opgeven.

In de middag bonden de aspiranten en junioren van Shijak de strijd aan. In de B-categorie, groene tot de rode band, waren Sander Horsthuis, Scott Jochems en Scott Wenzel vertegenwoordigd. In de A-categorie, rode band en zwarte banders, waren Cailyn Kaslim, Chellzy Reyes en Pim van de Helm vertegenwoordigd. In deze categorieën waren heftige patijen. Cailyn en Pim wisten in de A-categorie na een uitputtingslag de 2de plek te behalen en namen met geheven hoofd de welverdiende beker in ontvangst.

Scott Wenzel wist ternauwernood de 2de plek in de B-categorie te halen.

Sander en Scott Jochems hebben hard gevochten en wisten de 3de plek te veroveren.

In de A categorie ondervond Chellzy zeer groet tegenstand en kon helaas op 2 punten na net niet de finale te halen. Voor de locatie aan de Leenkamp zijn er nog enkele plekken voor toekomstige kampioenen.

Een zeer geslaagd en leerzaam toernooi voor de deelnemers en Shijak Taekwondo.

Meer informatie en foto’s : website: www.Shijak.nl, email: info@ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ,

Trainingslocaties: Leidschenveen Waterland Eendenplein 1-5 , Leidschendam ‘t Lien, Leenkamp 11.

 

Laatst bijgewerkt op dinsdag 16 oktober 2012 20:24

Activiteiten

Geen evenementen