logov8
Korea-Flag-128

Shijak Taekwondo Nederlands kampioen

Shijak Taekwondo wordt Nederlands kampioen in Rotterdam

Boyd Hagebeek wordt Nederlands kampioen bij het Dutch Open Technical Kampioenschap in Rotterdam.

 

Zaterdag j.l. deden zes deelnemers van Shijak Taekwondo uit de locatie Leidschendam Leenkamp en Waterland uit Leidschenveen mee aan het Open Nederlands Kampioenschap Stijl in het Topsportcentrum Rotterdam.
Aan dit kampioenschap deden circa 150 deelnemers mee uit binnen- en buitenland.
 alt

Van links naar rechts:

Rianne Der Weduwe, Anisah Chand, Nico Vassiliadis, Sander Horsthuis, Scott Jochems, Mitchel Ramdjiawan, Nico Vassiliadis en Anand Harylallsingh. Boyd Hagebeek in het midden.

Voor Shijak Taekwondo deden mee: Chellzy Reyes, Rianne Der Weduwe, Scott Jochems, Anisah Chand, Sander Horsthuis en Boyd Hagebeek.

De deelnemers werden begeleid en gecoacht door hun trainers Mitchel Ramdjiawan, Nico Vassiliadis en Anand Harylallsingh.
 

Sander, Scott en Chellzy bonden de strijd aan in een poule met 13 deelnemers. Na een heftige 1ste ronde bleven Sander en Chellzy over om te strijden voor een podiumplek. In de finale ronde gaven Chellzy en Sander alles wat ze in huis hadden. De strijd ging gelijk op met een lichte voorsprong van Chellzy. Met een neuslengte miste de heren de podiumplekken. Zeer teleurgesteld werd Chellzy 4de en opgelucht werd Sander 5de in zijn poule.

 

Rianne die vorige week nog 2de werd in Egmond aan Zee kreeg het erg te verduren tegen veel sterke tegenstanders in haar grote poule. Ze heeft kranig van haar afgebeten, maar moest helaas genoegen nemen met de 6de plaats. Al met al een goed prestatie van Rianne.

 

Boyd moest het onder andere opnemen tegen enkele zeer geduchte en gevreesde tegenstanders uit het zuiden. Vol, maar zeer berekend en beheerst ging Boyd de strijd aan. In de eerste ronde versloeg hij al zijn tegenstanders met gemak. In de tweede ronde knokte Boyd wederom voor een finale plek.

 

Met veel ongeloof van de toeschouwers startte Boyd zeer sterk in de finale en scoorde veel punten. Zeer trots en gejubel van de toeschouwers nam Boyd de gouden beker als Nederlands kampioen in ontvangst.

Niek, de vader van Boyd ging helemaal uit zijn dak en trok enkele flessen champagne open om alle Shijak deelnemers, supporters en coaches te trakteren.

Een zeer geslaagd toernooi voor Shijak Taekwondo en vooral voor Boyd Hagebeek.

 

Zie meer foto's klik op Foto/Film op deze site: ONK-Stijl april 2012

 

Laatst bijgewerkt op woensdag 17 oktober 2012 13:35

Activiteiten

Geen evenementen