logov8
Korea-Flag-128

Boyd Hagebeek Goud in Oss

Goud voor Boyd Hagebeek bij Open Stijlkampioenschappen in Oss. 

AltJl. Zaterdag reisden Boyd Hagebeek en zijn coach Nickos Vassiliadis van Shijak Taekwondo af naar Oss, om deel te nemen aan de prestigieuze Stijltoernooi In Oss. Er deden circa 190 deelnemers uit binnen- en buitenland aan dit toernooi. Boyd die al een reputatie heeft opgebouwd in de taekwondowereld was favoriet voor Nederland. In afwachting, waar de buitenlanders mee aan zouden komen, was het erg spannend. 

Na een paar maal te hebben geoefend, ging Boyd vroeg in de ochtend op als eerste in zijn poule en zette gelijk een hoge standaard neer voor de rest van de groep. Na een kleine voorsprong te hebben gemaakt in de eerste ronde begon hij de tweede ronde. In deze ronde deden enkele tegenstanders het verontrustend  goed en ondanks de goede prestatie van Boyd kwamen de wedstrijd punten heel dichtbij elkaar. 
De strijd was nog niet gestreden! In de finale zette Boyd zijn beste beentje voor, wat resulteerde in een uitmuntende prestatie en waardering van zowel juryleden als toeschouwers. Ondanks de mooie prestaties van de anderen deelnemers eiste Boyd het goud  op met een mooi puntenverschil. Bescheiden, maar zeer trots haalde Boyd samen met zijn coach Nickos zijn welverdiende gouden bokaal op en feliciteerde respectvol zijn opponenten met de behaalde resultaten.

Boyd en Nickos gefeliciteerd met het behaalde resultaat.
Zie ook in nieuwskrant van Haaglanden


Laatst bijgewerkt op donderdag 29 november 2012 17:16

Activiteiten

Geen evenementen