logov8
Korea-Flag-128

Uitslagen EDU-Sparringstoernooi Shijak

Veel talenten van Shijak Taekwondo worden kampioen

Afgelopen zondag heeft Shijak Taekwondo in het kader van talentontwikkeling in district West met veel succes deelgenomen aan het talententoernooi Edu-sparren. Dit toernooi was in Leidschendam georganiseerd, waarbij taekwondoscholen uit Haaglanden met affiniteit en ambitie met kampioenschappen uitgenodigd waren om deel te nemen aan dit toernooi. De bedoeling van dit toernooi is om de talenten te begeleiden naar de top van Nederland, waarbij ze kunnen deelnemen aan Europese- en Wereldkampioenschappen.

Van Shijak Taekwondo hebben circa 50 talentvolle deelnemers aan dit toernooi deelgenomen, waarvan bijna iedereen een podiumplek heeft behaald. De wedstrijden EdU Sparring Shijak 2013werden gestreden in verschillende poules ingedeeld naar gewicht, leeftijdsklasse en graduatie. In tegenstelling tot andere toernooien werden de meisjes van Shijak ingedeeld in de jongenspoules. De dames waren tegen de jongens opgewassen en veroverden zelfs diverse 1ste plekken.

De gouden plak werd in de ochtend in de leeftijdklasse tot 11 jaar veroverd door: Bruce Kaslim, Colin Plug, Delano Hessing, Lynne van Erp, Robert Dilbert en Tjeerd Hensen.

De zilver plak ging naar: Daniƫl Munsterman, Fawaz Mahamdi, Femke van de Kuur, Jayden Londt en Marjory Molegraaf.

De bronzen plak werd veroverd door: Aris Bayat, Elijah den Boef, Max Duyverman, Onno Reumer, Cailyn Kaslim,Rolsalie Heijdt en Shane Somedjo.

In de middag ging het iets feller aan toe tussen de deelnemers vanaf 11 jaar, waarbij de Shijak deelnemers toch hun mannetjes konden staan tussen de talenten.

Na diverse sparringspartijen werden de gouden plakken in ontvangst genomen door: Aishwaraya Ramlal, Boyd Hagebeek, Emma van der Kuur, Killian Planken, Rianne der Weduwe, Sagar Bihari en Stefan Parag.

Zilver werd veroverd door: Andrew van de Helm, Chris Kang, Damian van Son, Leonie Dayas en Sevda Adiyaman.

Brons werd binnen gehaald door: Arjun Dhanpal, Dylan Plug, Ishaan Harylallsingh en Robin Zwier. Zowel voor de ouders als de deelnemende clubs was dit een geslaagd en leerzaam toernooi.
Zie meer foto's bij Foto/Film: 

Laatst bijgewerkt op zaterdag 21 april 2012 13:49

Activiteiten

Geen evenementen