logov8
Korea-Flag-128

Shijak Taekwondo behaald twee keer zilver op internationaal Open Master 2013

Shijak Taekwondo behaald twee keer zilver op Open Master 2013
Internatioaal Stijltoernooi


Afgelopen weekend heeft Shijak Taekwondo mee gedaan aan het internationaal Taekwondotoernooi Open Masters 2013 in het Top-Sportcentrum in Rotterdam. Aan dit kampioenschap deden de meest sterke Europese landen mee waaronder Frankrijk, Engeland, Belgiƫ, Kosovo en Griekenland.

Shijak Taekwondo was op dit toernooi vertegenwoordigd door Boyd Hagebeek, Rianne Der Weduwe, Chellzy Reyes, Scott Jochems, Cailyn Kaslim, Emma van der Kuur , Ishaan Harylallsingh en Peter-Pim Baken. Peter-Pim debuteerde op dit toernooi, terwijl de andere deelnemers langer op het internationaal spectrum meedraaien.

De deelnemers werden op dit toernooi begeleid en gecoacht door de Shijak trainers Mitchel Ramdjiawan, Nickos Vassiliadis en Anand Harylallsingh. 

Foto van links naar rechts
Anand Harylallsingh,Emma vader Kuur, Ishaan Harylallsingh, Boyd Hagebeek, Peter Pim Baken, Rianne Der Weduwe, Scott Jochems en Mitchel Ramdjiawan.Helaas waren Chellzy en Cailyn al weg en konden daarom niet meer op de foto.


Na diverse spannende wedstrijden, drongen de meeste Shijak-deelnemers tot de finale. In de finale ronde wist Boyd en Rianne de zilveren bokaal in de wacht te slepen. Chellzy behaalde net niet de 3de plaats en werd 4de in zijn poule. Scott was erg blij met zijn 5de plek op dit zeer zware internationaal toernooi. 

Cailyn, Emma, Ishaan en Peter- Pim hebben het goed gedaan, maar konden net niet in de top 5 komen.

Het was een zeer spannende dag met succes van Shijak Taekwondo Haaglanden op dit toernooi. 
Alle deelnemers gefeliciteerd met je behaalde plek en deze mooie ervaring.

 

 


Laatst bijgewerkt op maandag 27 mei 2013 15:55

Activiteiten

Geen evenementen