logov8
Korea-Flag-128

Pietentraining actie sponsorloop Filipijnen

Pietentraining 
Sponsorloopactie voor de slachtoffers van de tyfoon op de Filipijnen
Dinsdag 3 december van 19.00-20.00 uur, locatie: Waterland

Dit jaar stond de Pietentraining in het teken van de hulp aan de kinderen op de Filipijnen van de de vernielende tyfoon Haiyan.  Voor deze jaarlijkse pietentraining waren 3 ervaren Pieten speciaal naar Shijak gekomen, om de Shijak kids te begeleiden en te stimuleren.
Het activiteitenteam van Shijak bestond dit jaar uit: Meester Nickos, Rianne, Pim, Anand, Cyriel bijgestaan door Monique Peterzen, Firoza en Mirjam Abdoelkariem.
Naast deze bezetting, hebben alle aanwezige ouders spontaan meegeholpen om de veiligheid te waarborgen en de kids te stimuleren en de standen bij te houden. 

Zoals gebruikelijk had het activiteitteam van Shijak een zeer uitdagende parcour uitgezet, waar bij de deelnemers, naast deze parcour ook een favoriete onderdeel mocht doen.
Per afgelegde parcour en favoriete onderdeel konden de deelnemers sponsoren zoeken voor de hulp aan de kids aan de andere kant van de wereld.
Door deze extra motivatie hebben de kids meer pacours afgelegd dan mogelijk was gehouden.
De Pieten waren erg versteld van de motivatie, inzet en vaardigheden van de Shijak kids.
 
De kids met de meeste ronde x sponsorbedrag kon de 1ste , 2de of 3de  prijs totaal 45 euro verdeeld aan Matsuru waardebonnen. De afspraak was om dinsdag 10 december het opgehaalde bedrag in te leveren en de eventueel opgehaalde bedrag in ontvangst te nemen.

Dit bedrag zou dan de volgende dag op woensdag 11 december overhandigd worden aan 2 vertegenwoordigers van de VN. Op verzoek van Shijak  zijn specifieke  gezinnen of een dorp geselecteerd, waar het geld voor de kerst aan besteed moest worden. Deze contacten zijn gecoördineerd en gemonitord door de ouders van Chellzy Reyes afkomstig uit de Filippijnen.
Na afloop van de pietentraining kregen aan deelnemers en ouders een presentie van Shijak.
 
Hierbij wil ik namens het Shijakteam alle ouders bedanken voor het helpen om de toestellen klaar te zetten en toezicht te houden op de veiligheid.
 
Lees meer over de uitslagen en opgehaalde geldbedrag op 11 december: Kerstgift van Shijak aan de Filipijnen.

Zie foto’s van de pietentraining bij video/foto's.
Foto’s zijn voornamelijk aangeleverd door Arno Groeneveld en Ishaan Harylallsingh

Laatst bijgewerkt op vrijdag 27 december 2013 19:35

Activiteiten

Geen evenementen