logov8
Korea-Flag-128

Uitslagen examen tot met de groene band

Uitslagen Examen tot en met band

Op 13 juli hebben enkele taekwondoka’s tot en met de groene examen gedaan voor de volgende graduatie. Van de kandidaten die examen wilden doen zijn allen op 3 na geslaagd.
Hartelijk gefeliciteerd!

De kandidaten die herexamen moeten doen of niet op 13 juli  dag examen konden doen, kunnen het examen op woensdag 1 oktober van 18.30-19.30 uur.
Uit ervaring blijkt, dat na een extra oefen periode in september zullen ook deze kandidaten slagen voor het examen.
  
Zoals gebruikelijk werd het examen afgenomen in 7 onderdelen, t.w. schriftelijk theorie, stijlvormen, hand- en beentechnieken, kussen trappen, zelfverdediging, breektesten en sparren. Waarvan het sparringsonderdeel afzonderlijk werd gehouden in de vorm van een sparringstoernooi.
Opvallend was het hoge aantal jonge kandidaten die alle theorie-vragen goed hadden.

Daartegenover staat dat niet alle deelnemers voor alle onderdelen met een ruime voldoende zijn geslaagd. Dit is niet verwonderlijk, omdat er slechts een klein percentage leerlingen zijn die allround in alle onderdelen goed zijn.

Daarom zullen we vanaf volgend jaar op basis van aanleg( talent) en motivatie van de kandidaten een divers aanbod van lessen aanbieden, zodat de leerlingen zich effectiever kunnen ontwikkelen in bv. Sparren, Poomsae, zelfverdediging of gewoon recreatief om gebruik te maken van alle voordelen van de algemene taekwondo training.

Enquête en talentontwikkeling
In dit kader wordt tegelijk met de nieuwsbrief van juli een enquête uitgestuurd, die z.s.m. en uiterlijk 15 augustus ingevuld dient te worden.
Op basis van de enquête resultaten zullen we de lessen van  Shijak in de loop van september reorganiseren, zodat de talenten en wensen van de leerlingen optimaal worden vervuld.
We vertrouwen erop dat u de enquête snel en volledig invult, zodat we samen het beste uit de leerlingen kunnen halen om gemotiveerd en tevreden taekwondo te kunnen beoefenen.
 
Split/Spagaat diploma
Vorm behoud:
                                                         Dina & Elena Vlad
Diploma gehaald
Anne Broersma
Reyvano Djojopawiro
                                                                Eva van der Heijden

                                                                Held van de dag

                                                                 Doe dat maar na!!
Laatst bijgewerkt op maandag 21 juli 2014 13:58

Activiteiten

Geen evenementen